Galerij

Contact

Wilt u meer weten of ons uitnodigen voor een concert? Neem dan contact op met ons secretariaat!

Op 26 juni 2021 zijn leden van het BMK op het terras van 't Kromhout aan het Marktplein van Brummen gehuldigd. Dit in verband met hun(langdurig) lidmaatschap van het Brummens Mannenkoor. Jaap Hendrikse vanwege zijn 10- jarig lidmaatschap, Joop Teunissen, Ab Vriezekolk en Gerard Gerritsen vanwege het 25 jaar lid zijn en Joop Mulderij en Gerard Dekkers vanwege hun 40-jarig lidmaatschap. De jubilarissen ontvingen uit handen van voorzitter Jan Martens de oorkonde en bijbehorende BMK speld en indien van toepassing de KNZV speld en oorkonde. Verder werden nog  gehuldigd de leden van het mannenkoor die vanaf de oprichting, op 6 december 1976, lid zijn van het koor: Jan van de Bijl, Roel Santingh, Tinco Schoonman, Hans Stronks en Gerrit Wassink.

Op 11 juli 2020 zijn 4 leden van het BMK op zaterdag 11 juli op het terras van 't Kromhout aan het Marktplein van Brummen gehuldigd. Dit in verband met hun(langdurig) lidmaatschap van het Brummens Mannenkoor. Jan Buwalda omdat hij al 25 jaar lid is van het koor, Henk Gieling, Henk Jansen en Gerrit Jan ter Horst vanwege hun 10- jarig lidmaatschap. De jubilarissen ontvingen uit handen van voorzitter Jan Martens de oorkonde en bijbehorende BMK speld. Jan Buwalde ontving de KNZV medaille met de bijbehorende oorkonde. Dit samenzijn was tevens de afsluiting van het bijzonder zangseizoen 2019/2020.

Tijdens de winteropenstelling van het Openluchtmuseum in Arnhem geeft het BMK een drietal korte concertjes in het Zeeuwse kerkje. 18 januari 2020.

Kerstoptredens BMK.

Optreden kleinkoor Gelreziekenhuis te Zutphen 1ste Kerstdag 's morgensvroeg.

Medewerking aan Kerstnachtdienst Oude of Pancratiuskerk te Brummen 24-12-2019.

Medewerking Kerstconcert Herleving Eerbeek 22-12-2019.

Najaarsconcert Oude of Pancratiuskerk in Brummen. 17 november 2019.

Optreden Tolzicht 17 september 2019
foto's: Hans Oosterbeek

Boekenmarkt 21 september 2019 met eigen optreden in de muziektent.

Boekenmarkt 13 juli 2019 op het marktplein in Brummen m.m.v. De Diksie Krekkers.

Slotconcert seizoen 2018-2019, 2 juli 2019.
Muziektent Brummen.
Foto's Christa Wassink.

Optreden Beekwal 11 juni 2019.
Foto's Frans Goossens.

Boekenmarkt op 6 april 2019 op het Marktplein in Brummen met draaiorgel De Grote Dorus.

Drie korte concerten in het Zeeuwse kerkje van het Openluchtmuseum, 2 januari 2019.