DSC0 0069 BMK-00069
20210926_151635
20200118_150538
0430_Brummens Mannenkoor_04

Contact

Wilt u meer weten of ons uitnodigen voor een concert? Neem dan contact op met ons secretariaat!

Commissies

Naast een bestuur heeft het mannenkoor diverse commissies die verschillende taken uitvoeren:

  • muziekcommissie. Deze commissie houdt zich voornamelijk bezig met alles wat te maken heeft met het zingen en optreden van ons koor. Voorbeelden zijn: muziekrepertoire / voorbereiding van optredens en concerten (incl. opbouw) / planning van concerten / organisatie van de repetities /  enz. De specifieke functionarissen koormeester en muziekcommissaris alsmede onze professionals de dirigent en pianist worden ingebed in deze commissie.
  • contact & activiteitencommissie. Deze commissie richt zich op de onderlinge sfeer in het koor via allerlei organisatorische- en sociale activiteiten van de vereniging die niet direct met het zingen te maken hebben. Hierbij denken we aan: het organiseren van reizen en contactavonden; boekenverkoop en appelpluk; ziekenbezoek; organiseren van ‘koorcafé’ en ‘nazit’; oprichten en onderhouden van een Fanclub, werving van en contact met donateurs en sponsoren.
  • commissie pr. Deze commissie houdt zich bezig met de beeldvorming en de communicatie, zowel extern als intern. Dit omvat een flink aantal gebieden zoals: publicaties via diverse media; beheer website; kwartaalblad BMK’tje; nieuwsbrief voor donateurs, sponsors en fans; flyers, programmablad voor concerten enz.  Veel van deze activiteiten moet tevens gericht zijn op ledenwerving. De functionaris gegevensbeheer (FG) maakt onderdeel uit van deze commissie.

Concertmeester: Jan Willem Brummelkamp
Plaatsvervangend Concertmeester: Anton Bos


 Webmaster: Gerrit Wassink